Olin jo pitkään katellu Kinuskikissan kurpitsakakkua... Tässä miun versio:

Pohjana 3 munan kääretorttu. Täyte appelsiini- ja lakritsimousseja. Päällys marsipaania, mustat jutut Kick-lakutoffeeta. Lautasella oleilevat hämikset poikien elukkalaatikosta - muovisia siis. :)

Mousset:

- 1 prk VispiCremeä vaahdotettuna

- 1 prk (250g) Mascarponea

- 1/2 prk rahkaa

- 1/2 tlk vaniljakastiketta vaahdotettuna

- n. 5 tl liivatejauhetta, josta puolet sekoitettuna veteen (lakumousse) ja puolet puristettuun 1 appelsiinin mehuun

- lisäksi appelsiinimoussessa 1 appelsiinin raastettu kuori ja lakumoussessa n. 1-1,5 dl valmista lakritsikastiketta

- appelsiinimoussen värjäsin oranssiksi nestemäisillä elintarvikeväreillä (pun. ja kelt.)

 

 Tässä vielä sisuksista kuvaa. Onneks ei mousset sekottunu, vaikka laitoin päällekkäin ilman mitään välihyydyttämisiä.

 

 Lisäksi tarjolla oli seittipiirakkaa:

Pohja mokkapalatyyppinen (ohjeen löysin Haaveena kahvila-blogista) ja päällä tuorejuusto-margariini-tomusokerikuorrute ja lakukastiketta + valmiita hämisnamuja.

Ja juomapuolta...mehubooli, jossa vadelmavichyä, Mountain Dewtä ja omppumehua. Sekä karrrmiva käsijää (omppumehua sekin + pun. ja kelt. elintarvikeväriä). Sekä omppu- ja suklaapoppareita MrBobcornista.